Obama tërhoqi gjithë vëmendjen në Shtëpinë e Bardhë ndërsa Biden mbeti i vetmuar

Ish-presidenti amerikan Obama erdhi në Shtëpinë e Bardhë për herë të parë që nga largimi i detyrës më 20 janar 2017, për të folur mbi reformën shëndetësore të njohur si “Obamacare”. Ndërkohë që Obama iu drejtua Bidenit si “Z. Zëvendës President Biden” në fjalimin e tij i bëri të pranishmit të qeshin, një video që u pasqyrua në shtyp tërhoqi vëmendjen e madhe për faktin se Obama tërhoqi gjithë vëmendjen gjatë ngjarjes dhe Biden mbeti në hije.

Ish-presidenti amerikan Barack Obama erdhi në Shtëpinë e Bardhë me rastin e përvjetorit të nënshkrimit të reformës së sigurimeve shëndetësore të njohur si “Obamacare”, e cila ofron sigurime shëndetësore për personat me të ardhura të ulëta, pas një pauze pesëvjeçare në Shtëpinë e Bardhë.

BIDEN FISTOHET SI ‘ZËVENDËSPRESIDENT’
Ndërsa batutat e Obamës gjatë fjalimit të tij dhe adresimi i tij ndaj Bidenit, i cili ishte nënpresident në vitet 2009-2017 si “Z. Zëvendës President Biden”, i bëri të pranishmit të qeshin, Obama sqaroi fjalët e tij duke thënë “Sigurisht që ishte shaka”.

Nga ana tjetër, në një video që u pasqyrua në shtyp, vëmendje të madhe tërhoqi vëmendja e Obamës gjatë ngjarjes dhe lënia në hije e Bidenit.

Kategoritë
BotaLajme