Ozil refuzon edhe ofertën e Fritz Keller

Bild, një nga gazetat me qarkullim të lartë të Gjermanisë, njoftoi se Fritz Keller, Presidenti i ri i Federatës Gjermane të Futbollit, i dërgoi një letër kompromisi Mesut Özil, por ai nuk donte që ajo të shpërndahej deri më tani.

Në lajmet e dhëna duke iu referuar Trajnerit të Kombëtares Gjermane Joachim Löw, Mesut Özil deklaroi se ai nuk donte të bënte kompromis. U theksua se Presidenti i Shoqatës së Futbollit Gjerman Fritz Keller respektoi qasjen e Ozil, i cili nuk e pranoi ofertën e tij.

Përveç kësaj, në raportin e gazetës, Trajneri i Kombëtares së Gjermanisë Löw tha, “Ne mësuam që Presidenti ynë ka kontaktuar Mesut. Ne do të ishim shumë të lumtur nëse ata bashkohen dhe ulen në tryezë. Unë tashmë isha në kontakt me Mesut në WhatsApp në ditëlindjen e tij, ai u kthye tek unë dhe falënderoi.” U përfshi edhe shpjegimi në formë.

 

Kategoritë
LajmeSport