Pasi që i bie të fikët ra në shinat e trenit

Në incidentin që ndodhi në Stacionin Samsun Türk-İş, pasagjeri duke pritur për tramvajin papritmas i ra të fikët.

Më vonë, qytetari që ra të fikët dhe ra në shina, përjetoi një rrezik të madh për shkak të vazhdimit të tramvajit.

Fatkeqësia që mund të përjetohej u parandalua nga vëmendja e shoferit të tramvajit i cili erdhi në zonë.

 

Kategoritë
BotaLajme