Për nder të 1 Qershorit, Kuvendi hap dyert për fëmijët

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Kuvendi ka hapur dyert për fëmijët.

Me këtë rast shumë fëmijë u janë drejtuar Kuvendit të Kosovës për t’u informuar dhe për ta vizituar këtë institucion.

Kategoritë
LajmeVendi