Përfundon seanca plenare, vazhdon të hënën në orën 14:00

Ka përfunduar seanca plenare, ku në rend dite kanë qenë 36 pikat e mbetura nga seanca e së enjtes. Kjo seancë do të vazhdojë të hënën në orën 14:00.

Pasditen e sotme, organi më i lartë legjislativ ka miratuar 16 amandamentet dhe projektligjin për masat për uljen e kostos së shtrirjes së rrjeteve të komunikimeve elektronike të shpejtësisë së lartë.

Me 67 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim është miratuar në parim projektligji për Ndihmë Juridike Falas. Po ashtu, 62 deputetët kanë votuar pro në parim për projektligjin për Topografitë e Gjysmëpërçuesve.

Në parim është miratuar edhe projektligji për dizajnin industrial, mbrojtjen e konkurrencës, për deminim humanitar, shërbime këshilluese për bujqësi dhe zhvillim rural dhe projektligji për patentat.

Kategoritë
LajmeVendi