Petersen reagon për marrjen me qira të burgjeve të Kosovës nga Danimarka

Ish-shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen është shfaqur i habitur me kërkesën e vendit të tij, Danimarkës për t’I marrë me qira burgjet e Kosovës.

Në një përgjigje për Klan Kosova, ish-kryedaministratori tha se nuk duhet të ndodh transferimi i të burgosurve jashtë vendit, dhe se kjo është “nismë e çuditshme të cilën nuk donë ta komentojë.

“Më duket e çuditshme, sepse është një përgjegjësi daneze me të cilën duhet të merret Danimarka dhe të mos transferohet në një vend tjetër”, ka thënë ai shkurt.

Kategoritë
LajmeVendi