Plaçkitet Trepça 89 në stadiumin “Riza Lushta”

Zyrtarë të klubit “Trepça ’89” kanë njoftuar përmes një komunikate se klubi është plaçkitur.

“Stadiumi Riza Lushta cak i hajnave. Në mbrëmjen ndërmjet 28 dhe 29 Nëntorit thyhen dyert e Stadiumit dhe hajnat depërtojnë në zyrën e Sekretarit dhe nga aty vjedhin një Televizor dhe disa gjësende të imta”, thuhet në njoftimin e klubit në Facebook.

“Lusim organet e rendit që të shpeshtojnë patrullimin rreth objektit të Stadiumit ku siç dihet fatkeqësisht në murin e pjesës lindore të stadiumit janë disa vrima ku prej aty edhe po depërtojnë keqbërësit”.

Kategoritë
Sport