Polakja Karolina Biewleska zgjedhet “MISS BOTA”

Tashmë ka marrë fund dilema se cilës vajzë i takon titulli MISS i botës.

Kurorën e më të bukurës e “rrëmbeu” polakja Karolina Biewleska.

Ajo u bë e 70-ta në histori që arriti ta fitojë këtë epitet.

Pasi u zgjodh Biewleska tha se ishte e befasuar.

“Jam befasuar kur më thirrën emrin tim. Unë ende nuk po mund ta besoj. Jam e nderuar ta mbajë “MISS WORLD CROWN”.

Polakja studion për Masterin e saj në Menaxhim dhe dëshiron të vazhdojë doktoraturën pas përfundimit të saj.

Ajo thotë se është e pasionuar pas punës vullnetare.

Vendin e dytë në “MISS WORLD” e ka zënë MISS-i ng Amerika, ndërkaq Afrika me bukuroshën nga Bregu i Fildishtë.

Kategoritë
BotaLajme