Presidenca arsyeton pjesëmarrjen e Prindon Sadriut në ushtrimin “Defender Europe 21”

Pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës sot kanë zhvilluar një ushtrim të përbashkët me forcat ushtarake amerikane “Defender Europe 21”, në Babaj të Bokës në Gjakovë.

Në këtë ngjarje ka marrë pjesë Kryeministri Albin Kurti, Presidentja Vjosa Osmani si dhe bashkëshorti i saj Prindon Sadriu.

Pjesëmarrja e Sadriut ngjalli kritika. Mirëpo Presidenca e ka arsyetuar një gjë të tillë duke thënë se ai është ushtarak i komponentës rezervë të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe mbanë gradën e Nënkolonelit

“Zotëria i parë i Republikës së Kosovës, z.Prindon Sadriu është njëherësh edhe ushtarak i komponentës rezervë të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe mbanë gradën e Nënkolonelit”, ka thënë këshilltari për media Bekim Kupina.

Kategoritë
LajmeVendi