Prizren, një person përfshihet në aksident trafiku dhe ik nga vendi i ngjarjes, arrestohet nga policia

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person pasi ishte përfshirë në aksident trafiku, ishte larguar nga vendi i ngjarjes, i njëjti me pas është ndaluar nga patrulla policore në rrugën “Haxhi Zeka” në Prizren.

Sipas policis gjatë kontrollit te njëjtit i është gjetur ne brez një mjet i mprehtë (thikë) luftarake me gjatësi 11cm. I dyshuari është shoqëruar ne stacionin e policisë ne Prizren ku pas matjes me alkootest ka rezultuar qe përmban 1.15 promil.

Njoftimi i plot i plotë

Mbajtje në pronësi, kontroll, posedim të pa autorizuar të armëve/ Shkaktimi i aksidentit të trafikut
Prizren, 20 dhjetor 2021
Me datën 19 dhjetor 2021, rreth orës 22:00, i dyshuari E. G i lindur në vitin 1992, pasi ishte përfshire në aksident trafiku, ishte larguar nga vendi i ngjarjes, i njëjti me pas është ndaluar nga patrulla policore në rrugën “Haxhi Zeka” në Prizren.
Gjatë kontrollit te njëjtit i është gjetur ne brez një mjet i mprehtë (thikë) luftarake me gjatësi 11cm. I dyshuari është shoqëruar ne stacionin e policisë ne Prizren ku pas matjes me alkootest ka rezultuar qe përmban 1.15 promil.
Për rastin është njoftuar prokurori i Shtetit me udhëzimin e të cilit iniciohet rasti.

Kategoritë
LajmeVendi