Protesta e estradës, Robert Berisha: Nuk marrë pjesë aty ku këndohet “playback”

Duke qenë se tanimë orari i punës për kafiteritë në Kosovë është deri në ora 23:00, atëherë këngëtarët e estradës po e shfrytëzojnë që të mbajnë edhe mbrëmje muzikore.

Artistë të shumtë, jo vetëm në Kosovë, por koncertet e tyre i kanë filluar edhe jashtë kufijve, e në mesin e tyre është edhe Robert Berisha.

Këngëtari në një prononcim për Gazetën Online “Reporteri.net” ka thënë se estrada kanë mbi një vit pa punë, e tani me mbajtjen e mbrëmjeve muzikore u është kthyer disponimi.

“Na është kthyer disponimi, tu e marrë parasysh që estrada jemi të dëmtuar plot 14 muaj pa punë dhe normal që tani jemi me disponim më të mirë, derisa të hapen komplet qysh duhet. Është normale që nuk mund të kemi çmimin e njëjtë duke qenë se orari është deri në ora 23:00”, tha këngëtari.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme