Putin planifikon të konfiskojë ushqime nga Ukraina jugore për të mbushur raftet bosh të Rusisë

Rusia planifikon të konfiskojë ushqimin nga zona e luftës për të mbushur raftet e saj bosh pas sanksioneve perëndimore që kanë shkaktuar mungesa të mëdha të ne nevojave themelore.

Plani sekret e Presidentit rus, sipas Daily Mail, është zbuluar nga një deputet lokal rus, zëdhënës i Kremlinit. Vladislav Ziryanov kryeson komitetin e bujqësisë në asamblenë rajonale të Krasnoyarsk në Siberi.

Deputeti vendas rus e përshkroi lëvizjen e Presidentit Putin si “të justifikuar ekonomikisht pasi nuk ka më asnjë  furnizues farërash dhe plehrash në tregun rus”.

Plani i Putinit për të marrë ushqime nga zonat e pushtuara të Ukrainës për të përmbushur nevojat e  Rusisë është zbuluar gabimisht.

Kategoritë
BotaLajme