PZAP-i anulon votat me postë në Dragash

Faton Fetahu, avokat i Shaban Shabanit, kandidatit të Partisë Demokratike të Kosovës për Dragashin , ka thënë se nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa është miratuar kërkesa e tij.

Në kërkesën e tij ishte thënë se kishte manipulime me votat e diasporës në këtë qytet.

Kategoritë
LajmeVendi