Qendra e Studentëve me një apel: Hiqni dorë nga keqpërdorimet e shitjeve të vendeve në konvikte

Qendra e Studentëve u ka bërë apel studentëve që të mos bëjnë manipulime sa i përket shitjes së vendeve në konvikte.

Njoftimi i plotë:

Njoftohen të gjithë studentët të cilët kanë siguruar vend në konvikte dhe mensën e studentëve, që të heqin dorë nga keqpërdorimet, manipulimet për shitje dhe blerje të vendeve në konvikte dhe kartela të mensës. Andaj i’u bëjmë  thirrje studentëve që të mos bien pre e këtyre mashtrimeve te shfaqura ne rrjetet sociale. Ndaj këtyre rasteve do të merren masa ndëshkuese konform rregullorës së Qendrës së Studentëve dhe nuk do te lejohen te ndodhin keto veprime.

Kategoritë
LajmeVendi