Rasim Demiri demanton lajmet e rreme se kinse është arrestuar nga policia

Deputeti i partisë VAKAT dhe njëherit edhe kryetar i kësaj partie,me një video drejtuar opininoit të gjerë ka përgënjeshtuar lajmin e portaleve se është i arrestuar.

Deputeti Demiri, tregon se ai si pjesë e grupit parlamentar 6+ kanë vendosur që ti bashkangjiten shumicës parlamentare.

Në fund, ne gjuhën boshnjake kërkoi nga të gjithë qytetarët t’i respektojnë të gjitha këshillat e prezantuara nga institucionet relevante si masë për tu mbrojtur nga Covid-19. /Gazeta e Re/

 

 

https://www.facebook.com/rasim.demiri.3/videos/10220466232944868/

 

Kategoritë
LajmeVendi