Reagon Kuka: Emri i Majlindës po keqpërdoret

Trajneri i ekipit të xhudos, Driotn Kuka, ka mohuar lajmet e shpërndara në rrjetet sociale për kinse aderimin e Majlinda Kelmendit në njërën prej partive politike,

Përmes një statusi në Facebook, Kuka ka thënë se Majlinda edhe krejt ekipi ynë është i krejt Kosovës dhe mbarë popullit.

Ky është postimi i tij i plotë:

Majlinda edhe krejt ekipi ynë është i krejt Kosovës dhe mbarë popullit!

Nëpër rrjete sociale po keqpërdoret emri i Majlindës gjoja ka aderuar në parti politike!

Kjo s’ka ndodh e as që do ndodh deri sa ajo është garuese aktive prandaj mos bini pre e lajmeve të rrejshme!

Kategoritë
Sport