Rritet numri i rasteve me para të falsikuara

Policia e Kosovës ka njoftuar edhe për pesë raste të raportuara në Polici për falsifikim të parasë gjatë 24 orëve në vendin tonë, shkruan Express.

Gjatë kohëve të fundit në Kosovë janë rritur rastet me falsifikim të parave, Policia e Kosovës në raportin 24 orësh, në total ka raportuar për pesë raste të falsifikimit, tri në Prishtinë dhe dy në Prizren.

Rr. Luan Haradinaj, Prishtinë 20.04.2021 – 14:00. Një femër kosovare punëtore në një bankë, ka raportuar se gjatë numërimit të parave ka vërejtur një kartëmonedhë 50 € që dyshohet të jenë të falsifikuar.  Rasti vazhdon të hetohet.

Fsh. Preoc, Graqanicë 20.04.2021 – 15:30. Një femër kosovare punëtore në një bankë, ka raportuar se gjatë numërimit të parave ka vërejtur një kartëmonedhë 100 € që dyshohet të jenë të falsifikuar.  Rasti vazhdon të hetohet.

Lipjan (EN: 098-129) 20.04.2021 – NN. Një femër kosovare punëtore në një bankë, ka raportuar se gjatë numërimit të parave ka vërejtur një kartëmonedhë 100 € dhe një monedhë 2 €  që dyshohet të jenë të falsifikuar.  Rasti vazhdon të hetohet.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren 26.03-08.04.2021 – NN. Ankuesja femër kosovare punëtore në bankë ka raportuar se gjatë numërimit të parave kishte vërejtur : 7×1 € monedha, 26×2 € monedha dhe 1×0.5€ monedha që dyshohet të jenë të falsifikuar. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.

Rr. Ekrem Rexha, Prizren 26.03-08.04.2021 – NN. Ankuesja femër kosovare punëtore në bankë ka raportuar se gjatë numërimit të parave kishte vërejtur 1×1 € monedhë dhe 41×2 € që dyshohet të jenë të falsifikuar. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.

Kategoritë
LajmeVendi