Serbët në veri provokojnë me këngë nacionaliste derisa bëhet ndërrimi i policëve

Në ditën e pestë të protestës në Jarinje, situata po vazhdon të jetë e qetë dhe pa ndonjë incident.

Tashmë është bërë edhe ndërrimi i Njësive të Policisë së Kosovës.E gjatë kohës së ndërrimit të njësive, serbët kanë dëgjuar këngë nacionaliste.

Ndryshe, rruga vazhdon të jetë e bllokuar dhe vërehet numër dukshëm me i vogël i protestuesve ndërsa më i madh i atyre që kalojnë kufirin këmbë nga Serbia në Kosovë dhe anasjelltas.

 

Kategoritë
LajmeLajmet KryesoreVendi