Serbia në panik, aleatja e saj biologjike Rusia në luftë me botën / Putini i 200 miliardëve do të përfundojë më zi se Millosheviçi

Në një intervistë të veçantë flet ekonomisti, ish-bankieri në Londër dhe njëri nga ekspertët që projektuan Fondin Sovran të Kosovës, beson se Putini do të përfundojë më keq se Milosheviçi, sigurisht se në një situatë të ngjashme me atë në Ukrainë.

Kategoritë
BotaLajme