SHBA, 6 të vdekur dhe 10 të lënduar nga rrjedhja kimike në një uzinë në Atlanta

SHBA, 6 të vdekur dhe 10 të lënduar nga rrjedhja kimike në një uzinë në qytetin Atlanta.

Kategoritë
BotaLajme