Si foshnje u fotografua me Erdogan dhe pas 18 viteve i doli përpara si sportitste e dalluar

Selen Gülel, e cila në vitin 2003 si fonshje u  fotografua me presidentin Erdogan në ceremoninë e hapjes së spitalit në Rize pas 18 viteve doli si sportiste e dalluar para presidentit

Presidenti Rexhep Tajip Erdogan u takua me atletët në Takimin Kombëtar të Promovimit të Atletëve, mbajtur dje në Kompleksin Presidencial

Erdogan, Kryeministri Rize në 2003, u dërgua në spitalin e tij në periudhën në të cilën porsalinduri hapi

Presidenti Erdogan përjetoi një surprizë të madhe. Fotografi e bërë me foshnjën Selen, të cilën Erdogan e mori në krahë në ato vite, zbukuroi  ceremoninë.

Kryeministri i periudhës, Presidenti Rexhep Tajip Erdogan, i cili mori pjesë në hapjen e Spitalit të Maternitetit Ndihmës Sayınur në Rize atë ditë, mori në krahë foshnjën Selen, e cila lindi një orë më parë dhe bëri një foto. Në ceremoni atletja u shfaq me fotografinë e shkepur para 18 viteve.

Duke përshkruar atë që ndodhi me Presidentin Erdogan në ceremoni, Selen tha, “Kur pashë fotografinë time të foshnjës time me Presidentin, gjithmonë mendoja nëse mund të bashkohemi përsëri. Ajo ëndërr u bë realitet. Presidenti ynë u befasua shumë kur pa foton. Ai pyeti: “A je ti kjo?” Ai tha: “Pse nuk e dorëzove foton më parë?” Ministri ynë i tha z. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, le të mos i ndërpresim kontaktet me atletin tonë. Kam kaluar një ditë të paharrueshme ”. tha ajo.

Kategoritë
BotaLajme