Soros junior: me Ramën në brigjet e Jonit

Alex Soros, i biri i nammadhit George Soros, ka postuar foto nga brigjet e Jonit, duke qenë nën shoqërinë e kryeministrit Rama.

 “Ishte e mrekullueshme rikthimi në brigjet e bukura shqiptare me mikun tim të mirë, Kryeministrin e Shqipërisë”, shkruan ai.

Kujtojmë se Rama, si dhe Veliaj, nuk shfaqin asnjë kompleks në publikimin e shoqërisë së tyre me familjen Soros.

Ata kanë zgjedhur ta sfidojnë mitin konspiracionist botëror, duke mos e fshehur, përkundrazi bërë publike, raportet e tyre me Sorosin, të birin Alex më së shumti.

Kategoritë
LajmeRajoni