“Ne rrezikojmë të kemi një mori dokumentesh që nuk mund të lexohen dhe verifikohen në vendet anëtare. Ne rrezikojnë përhapjen e dokumenteve të rreme dhe me këtë edhe përhapjen e coronavursit dhe mosbesimit të qytetarëve”, është cituar të ketë thënë ai. /rel/