Spanjë: Pensionistja kthehet në shtëpi 9 ditë ‘pas varrimit’

Një spanjolle, familja e të cilit besonte se ajo vdiq nga virusi korona, i befasoi të afërmit e saj duke u kthyer në shtëpi nëntë ditë pasi u tha se ishte varrosur, raportojnë mediat lokale.

Pas konfuzionit për emrin, familja e 85-vjeçares Rogelia Blanco u informua se pensionistja vdiq nga COVID-19 më 13 janar dhe varrimi i saj ishte të nesërmen, raporton Reuters, duke iu referuar gazetës “La Voz de Galicia”.

Kategoritë
BotaLajme