Specializantët protestojnë për mospagesat e kujdestarive të vikendeve e ditëve të festave

Specializantët kanë protestuar për mospagesat e kujdestarive 24 orëshe të vikendeve dhe ditëve të festave.

Drejtori i ShKSKU-së, Valbon Krasniqi, e nënshkroi një vendim me 1 korrik, i cili parashih që specializantëve të mos u paguhen kujdestaritë.

Kategoritë
LajmeVendi