Spektakli i grupeve në 2 minuta, UEFA reklamon momentet pikante të EURO 2020

EURO 2020 ka mbyllur fazën e grupeve, ku nuk kanë munguar surprizat, golat e bukur dhe polemikat.

UEFA, në faqen e dedikuar Europianit ka publikuar një video të veçantë me episode të ndryshme.

Kategoritë
Sport