“Susuri Kitchen”, nesër hapet gjelltorja tradicionale në Prizren

Gjelltorja Susuri Kitchen, restaurant i ri i cili do të hapet në Prizren me hapsirë të mjaftueshme dhe ambient të këndshëm për të shijuar ushqimet tuaj të preferuar apo shujtën ditore me cilësi, delikatesë dhe shije të pa provuar më herët

Vëllezërit Veli, Elvis dhe Enis Susuri përvojën e tyre shumëvjeçare do ta bartin në qytetin e Prizrenit, gjellërat me mishë të freskët, dhe specialitetet nga skara dhe furra do të jenë përzgjedhja e preferueshme e prizrenasve.

Lokali do të hapet me datën 09.03.2022

Orari i punës 7:00- 21:00

Rr.Zahir Pajaziti – Prizren

Kategoritë
LajmeTë ndryshme