Tahiri me projekt madhor: Parkun Rekreacional “Taraxha”, ia kushtoj rinisë e turizmit në Vushtrri

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Vushtrrisë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Xhafer Tahiri në programin e tij katër vjeçar ka paraparë projektin e Parkut Rekreacional “Taraxha” dhe Pishinë Olimpike, të cilën mund ta shihni përmes videos dhe të kuptoni më shumë për të.

Tahiri tha se Taraxha i dedikohet rinisë e turizmit në Vushtrri.

Postimi i plotë:

Tashmë veç keni dëgjuar për projektin e Parkut Rekreacional “Taraxha” dhe Pishinën Olimpike, e në video mund të kuptoni më shumë rreth tyre. Taraxha i dedikohet rinisë e turizmin në Vushtrri. Veç zhvillimi është rruga jonë përpara!

Kategoritë
LajmeVendi