Të burgosurit në Dubravë luajnë turnir futbolli, marrin kupa dhe mirënjohje

Në kuadër të aktiviteteve rekreative dhe sportive, Qendra Korrektuese e Dubravës për të burgosurit e kësaj qendre, ka organizuar turnir në futboll të vogël.

Në turnir morën pjesë 21 ekipe, me gjithsejtë 210 të burgosur të kësaj qendre.

Për ekipet finaliste, Drejtori i Qendrës Korrektuese Dubravë, Ismail Dibrani, ndau kupa dhe mirënjohje.

Më anë të aktiviteteve sportive, të cilat organizohen neper qendra korrektuese, me qëllim të ruajtjes së gjendjes së mirë fizike e shëndetësorë të të burgosurve, SHKK  synon të bëjë përkrahjen e të dënuarve gjatë mbajtjes së dënimit, e po ashtu dënimin ta kalojnë sa më lehtë.

Kategoritë
LajmeVendi