Tërmet në Kosovë

Minuta më parë, rreth orës 18:59 ka ndodhur një tërmet në Kosovë.

Tërmeti është ndjerë kryesisht në pjesën jugore të Kosovës dhe në Suharekë.

Magnituda e këtij tërmeti ishte 2.4

Kategoritë
LajmeVendi