Turqi, ndërtesa më e madhe në botë merr formën e gotës së çajit

Ndërtesa më e madhe në botë në formën e filxhanit të çajit.

Ky objekt është ndërtuar në Rize Turqi si simbol i faktit se ky rajon është prodhuesi më i madh i çajit në këtë vend.

Ndërtesa është 30 metra e lartë dhe kështu do të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness.

Kategoritë
BotaLajme