Turqia ofron mbështetje dhe udhëzime për shtetasit e saj në Ukrainë

“Do të ofrohet mbështetja dhe udhëzimet e nevojshme për shtetasit turq që duan të largohen nga Ukraina”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Jashtme të Turqisë.

Ministria e Jashtme e Turqisë njoftoi se do të ofrohet mbështetja dhe udhëzimet e nevojshme për shtetasit turq që duan të largohen nga Ukraina.

Në njoftimin e ministrisë thuhet se duke vënë re se hapësira ajrore e Ukrainës është ende e mbyllur, shtetasit turq janë këshilluar të qëndrojnë në shtëpi ose në një vend të sigurt në fazën aktuale dhe të shmangin udhëtimet.

Gjithashtu në njoftim u theksua se do të ofrohet mbështetja dhe udhëzimet e nevojshme për shtetasit turq që duan të largohen nga Ukraina.

Kategoritë
BotaLajme