U raportua se kryetarja e Gjykatës Themelore në Mitrovicë mori pjesë në takimin me Vucicin, deklarohen nga KGJK

Këshilli Kombëtar i Sigurisë në Serbi dje ka mbajtur një mbledhje të thirrur nga presidenti serb, Aleksandar Vucic.

Në këtë mbledhje nga mediat serbe u raportua se kanë marrë pjesë edhe punonjës të institucioneve të Kosovës, përkatësisht gjyqtarë të Gjykatës Themelore të Mitrovicës dhe të zinxhirit komandues operativ të Policisë së Kosovës në veri.

Kategoritë
LajmeVendi