Ushtarët rus u vizitutan nga Infermieret, qëllimi ishte motivimi i tyre

Ushtarët pjesëmarrës në operacion janë vizituar nga infermierët.

Forcat ruse vazhdojnë përplasjet në territorin e Ukrainës.Ushtria ruse kërkon të kontrollojë Donbasin në lindje të Ukrainës, si dhe në jug të vendit

Vizita morale nga infermierët Ndërsa ka pasur sulme të ndërsjella mes ushtarëve të dy vendeve , infermierët rusë bënë një vizitë morale tek ushtarët.Gjatë vizitës infermieret u takuan me ushtarët, biseduan për pak kohë. Nga ana tjetër, bie në sy se në rrobat e infermierëve është gjetur edhe shkronja Z e shkruar në automjetet ushtarake ruse, të cilat kanë shpërndarë ushqime për ushtarët.

Infermieret u shpërndanë ushtarëve rusë ushqimin e quajtur Paska, i cili gatuhet për Pashkë dhe i njohur si donutët tradicionalë të qumështit.

Pas shpërndarjes së ushqimeve, u pa se infermieret u bënë lamtumirën e fundit automjeteve ushtarake.

<iframe src=”https://videonuz.ensonhaber.com/player/235622?w=620&h=360″ frameborder=”0″ scrolling=”no” width=”100%” height=”360″ name=”224112″></iframe>

Kategoritë
BotaLajme