Ushtria turke neutralizon 6 terroristë

Gjashtë terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK janë neutralizuar në operacionet në veri të Sirisë dhe Irakut.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare, raportohet se 3 terroristë të PKK/YPG-së u neutralizuan në rajonin e Burimit të Paqes në Siri, 2 terroristë të PKK/YPG-së u neutralizuan në rajonin e Degës së Ullirit dhe 1 terrorist i PKK-së u neutralizuan në rajonin e Zapit në veri të Irakut.

“Ne do të vazhdojmë operacionet tona me vendosmëri derisa të neutralizohet edhe terroristi i fundit”, thuhet në deklaratë.

Kategoritë
BotaLajme