Vdes profesori Riza Smaka

Ka ndërruar jetë në moshën 78 vjeçare, profesori dhe njohësi i Kushtetutës, Riza Smaka.

Smaka ka lindur në Rugovë të Pejës, në vitin 1943. Diplomoi në Fakultetin Juridik më 1971, pastaj e kreu Provimin e Jurisprudencës , ku magjistroi më (1979 ) dhe doktoroi ( 1987 ).

Veç statusit si profesor universitar, profesori Smaka ka ushtruar edhe shumë funksione të tjera të larta shtetërore.

Kategoritë
LajmeVendi