Vendet ku nesër nuk do të ketë rrymë

Vendet ku nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS ka njoftuar se në disa vende të Ferizajt nesër nuk do të ketë rrymë 

Kjo për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë:

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet LP 35 kV Silkapori dhe pa tension mbesin nënstacionet:

LP 35kV me kod: 40045000 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045001 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045002 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045201 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40045301 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40046001 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40047001 nga ora 11:00 deri 18:00

LP 35kV me kod: 40048001 nga ora 11:00 deri 18:00

Vendet: Silkapori, X- Fort, Renova, Dauti comer, Kivo dhe Renova.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave të reja për realizimin Hyrje-Dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Kategoritë
LajmeVendi