Vërshimet në Korreticë të Drenasit, bllokohet hyrja për në Prishtinë

Vërshimet në Korreticë të Drenasit, bllokohet hyrja për në Prishtinë

Reshjet e shiut që po bien gjatë ditëve gjatë këtyre ditëve kanë shkaktuar vërshime në disa vende të Kosovës.

Shkak i vërshimeve është bllokuar edhe rruga në Fshatin Korreticë e Epërme e Komunës së Drenasit, e cila rrugë të shpien në drejtim të Prishtinës.

Përshkak të nivelit të ujit dhe bllokimit të rrugës, gjitha automjetet që ia kanë mësyrë Prishtinës duhet të ndërrojnë rrugë për të hyrë në Prishtinë. Ndërsa uji ka vërshuar edhe disa biznese në Komunën e Drenasit

Si rrugë alternative po përdoret rruga Magure-Lipjan.

Më poshtë sjellim video dhe fotografi nga situata e krijuara atje:

Kategoritë
LajmeVendi