Vëzhguesit e zgjedhjeve nga Bashkimi Europian vizitojnë KQZ-në

Shefi i Misionit Vëzhgues të Zgjedhjeve, Lukas Mandl me bashkëpunëtorë, ka vizituar Komisioni Qendror të Zgjedhjeve.

Vëzhguesit e BE-së janë pritur nga anëtarët e KQZ-së, Alim Rama, Sami Kurteshi, Florian Dushi, Cemajl Kurtisi dhe Fazli Stollaj.

Tema kryesore e këtij takimi ka qenë përgatitjet e zgjedhjeve lokale të cilat do të mbahen më 17 tetor.

Lajmi është bërë i ditur në rrjetin social të këtij misioni.

Kategoritë
LajmeVendi