Video që po bën xhiron në rrjet: Ushtari francez i propozon të dashurës para paradës

Video ku një ushtar francez i propozon të dashruës së tij para fillimit të paradës ushtarake tradicionale në Champs Elysees në përvjetorin e rënies së Bastilles po bën xhiro në rrjete sociale.

Në video ushtari shihet i gjunjëzuar në Saint-Elysee dhe shtypi francez shkruan se kjo është hera e parë që ndodh.

Kur ushtari  dëgjon “po” nga e dashura e tij, ai i vendos unazën të dashurës, ngrihet, heq maskën e zezë për ta puthur si kulminacionin e zyrtarizimit të marrëdhënies së tyre.

Ndërsa propozimi për martesë u bë publik dhe ditën e festës kombëtare të Francës , të pranishmit – shumica e tyre ushtarë – filluan të duartrokisnin çiftin që po shijonte puthjen.

“Ishte një propozim martese që duket e paharrueshme”, komenton gazeta franceze “Le Figaro”.

Kategoritë
Të ndryshme