Vlora Çitaku përfundon zyrtarisht detyrën e ambasadores në Amerikë

Vlora Çitaku e ka përfunduar zyrtarisht detyrën e saj si Ambasadore e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kjo gjë u konfirmua nga Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës.

“Ambasadorja e Kosovës në Washington, Vlora Çitaku ka përfunduar me sukses mandatin e saj. Ne dëshirojmë të shprehim mirënjohjen tonë më të sinqertë për shërbimin e saj dhe përfaqësimin e jashtëzakonshëm të Kosovës në Shtetet e Bashkuara”, thuhet tutje në njoftim.

Njoftimin e ministrisë e ka publikuar edhe Çitaku e cila ka thënë se ishte nder për të që të shërbente si Ambasadore e Kosovës në SHBA-së.

“Faleminderit nga zemra! Të shërbej si Ambasadore e Kosovës në SHBA ka qenë nderi i jetës sime”, ka shkruar Çitaku.

 

Kategoritë
LajmeVendi