Voziti nëpër qendrën e Radovishit me BMW, policia e gjen në TikTok dhe e arreston

24 vjeçari nga Radovishi e ka paguar shtrenjtë tregimin e fuqisë në TikTok pasi me BMW e tij ka vozitur nëpër qendrën e qytetit

“Në lidhje me çështjen e vozitjes nëpër qendrën e Radovishit me veturë BMW dhe më vonë ngarkimin e videos në TikTok, policia e Radovishit e ka gjetur 24 vjeçarin T.K dhe ndaj të njejtit kanë filluar procedurat e dënimit” thonë nga MPB e Maqedonisë.

Përndryshe, Policia e Maqedonisë është duke ndjekur me kujdes aplikacionin TikTok për të dënuar ata që e thejnë ligjin për të treguar forcë tek fansat.

Kategoritë
LajmeRajoni