VV-ja u bën thirrje për vigjilencë vëzhguesve të saj

Lëvizja Vetëvendosje u ka bërë thirrje për vigjilencë komisionerëve dhe vëzhguesve të saj.

Kjo thirrje ka ardhur në kohën kur pritet procesimi i mbylljes së vendvotimeve dhe ai i numërimit të fletëvotimeve.

“Të nderuar komisionerë dhe vëzhgues të Lëvizjes VETËVENDOSJE! Pas pak fillon procesim i mbylljes së vendvotimeve dhe ai i numërimit të fletëvotimeve. Ju lutemi për vigjilencë. Ju jeni garancia e vullnetit të popullit të Kosovës dhe demokracisë. Ndaj të gjithë sytë janë drejtuar kah ju”, thuhet në njoftim.

Kategoritë
LajmeVendi