Zëvendëskryeministrja e Ukrainës: Rusia ka kthyer deri më tani 76 robër lufte

Rusia ka kthyer 76 ukrainas në një shkëmbim të robërve të luftës, bën me dije zëvendëskryeministrja ukrainase Iryna Vereshchuk.

Vereshchuk thotë se Rusia ka kthyer 60 ushtarë, duke përfshirë 10 oficerë ukrainas dhe 16 civilë, raporton Reuters.

Ajo thotë se është hera e pestë që vendet kanë shkëmbyer të burgosurit e luftës me styre, qysh nga fillimi i agresionit ushtarak të Rusisë.

Kategoritë
BotaLajme