Zona e errët në SHBA, shumë të pastrehur dhe narkomanë rrezikojnë sigurinë në qytet (VIDEO)

Numri i njerëzve që bien në kthetrat e narkomanisë në SHBA po rritet dita-ditës

Rruga Kensington në qytetin e Filadelfias, Pensilvani, është kthyer në një vend si për të varurit nga substancat narkotike ashtu edhe për të pastrehët.

Imazhet e të varurve nga substanca narkotike që banonin në buzë dhe parqe nuk përputheshin me skenat e filmit.

Është parë se personat e varur, të cilët gjenden në cepa të caktuara të rrugës në një gjendje të shpërndarë, i injektojnë vetes drogë edhe gjatë ditës.

Vlen të përmendet se disa të varur u rrëzuan atje ku ishin pa ndjenja.

Fytyra e ndryshme e rrugëve të SHBA-së u pasqyrua edhe në thjerrëza.

SHBA-ja po përballet me dy probleme të rëndësishme: të pastrehët dhe varësinë nga droga, në vitin 2020 vdiqën 93 mijë persona nga mbidoza e drogës.

Në zonat ku ka probleme sigurie, shumë njerëz kanë frikë të hyjnë në këto rrugë dhe incidentet e rendit publik vazhdojnë të shtohen.

Kategoritë
BotaLajme