Zyrtari i qeverisë serbe nis vizitën në Kosovë, shkon në një kishë!

Drejtori i të ashtuquajtur Zyre për Kosovën, Petar Petkoviq, nisi qëndrimin e tij zyrtare në Kosovë.

Ai ka vizituar Kishën e Apostujve të Shenjtë Peter dhe Pal në Istog.

Zyrtari i qeverisë serbe bisedoi me priftin e kësaj kishe, Nebojsha Sekuliq

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet