122 kg drogë nga Shqipëria në Stamboll, arrestohet shoferi kamionit

Një kamion i cili vinte nga Shqipëria është ndaluar dhe kontrolluar nga policia turke me dyshimet se transportohej drogë.

Pas kontrolleve të imtësishme ata gjëtën në dyshemenë e kamionit 122 kilogram drogë.

Autoritet turke kishin marrë informacion se do të hynte një sasi droge nga Shqipëria në Stamboll dhe menjëherë TIR-i nisi ndjekjen duke vendosur për ta ndaluar kamionin  me shofer shqiptar në Takirdag.

Mësohet se shoferi shqiptar i arrestuar është identifikuar si Fatmir Ferko.

Kategoritë
LajmeRajoni