66 vjeçari humbi kujtesën gjatë mardhënies seksuale

Një burrë 66-vjeçar nga Irlanda pësoi humbje afatshkurtër të kujtesës pasi kishte kryer marrëdhënie seksuale me gruan e tij.

Një rast interesant ka ndodhur në Irlandë, një 66-vjeçar që ka kryer marrëdhënie seksuale me gruan e tij ka humbur kujtesën disa minuta më vonë.

Në një raport rasti të publikuar në Gazetën Zyrtare të Organizatës Mjekësore Irlandeze, thuhej se burri kishte harruar atë që kishte përjetuar një ditë më parë pas 10 minutash marrëdhënie.

Mjekët thanë se pas lidhjes, burri mendoi se ishte “shtrirë” kur pa datën në telefonin e tij dhe “harroi përvjetorin e martesës”. Megjithatë, ai në fakt kishte festuar me gruan dhe familjen e tij një ditë më parë.Ekzaminimi neurologjik i burrit ishte normal. Mjekët shpjeguan se kjo është një gjendje e rrallë që zakonisht prek njerëzit midis moshës 50 dhe 70 vjeç.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme