Abott: Zgjidhja e çështjeve imediate thelbësore që Kosova të arrijë qëllimet afatgjata

Ambasadori i Britanisë në Kosovë, Nicholas Abbot, ka njoftuar se sot është takuar me presidenten Osmani.

Ai tha se bashkë me Osmanin kanë folur për marrëdhëniet dypalëshe dhe rajonale.

Abott tha se “zgjidhja e çështjeve të menjëhershme është thelbësore për Kosovën që të arrijë synimet e saj afatgjata”.

Kategoritë
LajmeVendi