Ajri i ndotur në Prishtinë, për personat e ndjeshëm preferohet maska

Ndotja e ajrit është 10 herë me e madhe sesa normat e lejuara.

Kjo ka ardhur me ftohjen e motit.

Shumë familje ngrohjen me lëndë ndonëse, duke shtuar dhe faktorë të tjerë.

Për personat e ndjeshëm rekomandohet maska

Kategoritë
LajmeVendi